Eliitin teemapäivät ja tapahtumat 2015

Tapahtumat ja teemapäivät vuodelle 2015 päivitetään kerran viikossa!

4/2015

Koirakoulu Vainu järjestää ID-hajuerottelukurssin Eliitin tiloissa Halkialla! Lisätiedot http://www.koirakouluvainu.fi

 

5-6/2015

Rally-tokon möllikisat sunnuntaina 10.5.2015!

Eläinkoulu Eliitti ja Koirakoulu Vainu järjestävät yhteistyössä rally-tokon möllikinkerit sunnuntaina 10.5.2015 Vantaalla (Korso, Tavitien ja Urpiaisentien kulmassa oleva niittyalue)!
Kaikki vauhtiveikot ja tottelevaise(hko)t karvakuonot mölleilemään ja rallailemaan kisaan iloiseen! Mölli-rally-tokokisassa aloittelevienkin kisaajien on helppo päästä vauhtiin, sillä koiraa saa palkata radalla pari kertaa (ei vaikuta pisteytykseen). Koiraa ei saa kuitenkaan "vedättää" herkulla radan läpi.

Luokat
möllialoluokka 20 koiraa klo 12.00-14.30
mölliavoluokka 10 koiraa klo 14.45-16.00

Tuomarina toimii "tiukkuudestaan" tuttu Marianne Pihlava :D

Paikkoja rajoitetusti. Hinta 10€ / lähtö. Maksu käteisellä paikan päällä tai laskulla ennakkoon.

Ilmoittautuminen s-postitse tiina.paavola@elainkoulueliitti.fi tai Eläinkoulu Eliitin ilmoittautumislomakkeen kautta 3.5.2015 mennessa. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova.

 

 

Näyttelypäivä 14.5.2015!

Eläinkoulu Eliitti ja Koirakoulu Vainu yhdistävät osaamisensa näyttelypäivän muodossa helatorstaina 14.5.2015 klo 12-14 Vantaalla (Kuninkaalantie).

Tessu tempoo turkki totteröllä tuomarin luo, sesse sekoilee seisomisessa, pupsi pelkää pöydällä ja musti makaa mätsärikehässä... Ei hätää! Helatorstaina koulutetaan koissut kisakuntoon kesän näyttelyihin ja mätsäreihin. Näyttelykoulutuksessa harjoitellaan koko kilpailutilannetta ja sen eri osa-alueita. Olitte sitten aloittelijoita tai kokeneempia näyttelykävijöitä tietyn haasteen kanssa, on näyttelypäivä hyvä hetki ottaa perusteet haltuun ja hioa jo opittuja taitoja.

Näyttelypäivän sisältö:
Kohteiden käyttö näyttelyharjoituksissa
Käsittely
Pöydällä esittäminen (pienille koirille)
Seisominen
Liikkeet

Näyttelykoulutuksessa on rajattu osallistujamäärä 20 koirakkoa. Hinta 10€/koirakko.

Ilmoittautuminen s-postitse tiina.paavola@elainkoulueliitti.fi tai Eläinkoulu Eliitin ilmoittautumislomakkeen kautta 1.5.2015 mennessä. Ilmoittautumisessa on ilmoitettava koiran rotu ja ikä.

 

Koiramainen päivä Koiramäessä la 23.5.2015!

23.5. Järjestetään tapahtumientäyteinen treenipäivä Koiramäessä, Nastolassa. Koiramäki on koirien treenaamiseen tarkoitettu metsäinen maastoalue rauhallisella paikalla, jossa on myös hiekkakenttä kenttälajien kuten tokon ja rally-tokon harjoittelemiseen.
Koiramäen treenipäivään kuuluu monenlaisten lajien harjoittelua. Voit osallistua, olitte sinä ja koirasi sitten ensikertalaisia tai jo kokeneempia harrastajia. Osallistua voit aamupäivällä joko rally-toko- tai toko/pk-tottisryhmään ja iltapäivällä haku- tai jälkiryhmään. Muista mainita ilmoittautuessasi, mihin ryhmään haluat (esim. 1a+2b)


Päivän aikataulu
klo 10-12
1a) Rally-toko (kouluttaja Tiina)
1b) Toko/pk-tottis (kouluttajana Johanna)

klo 12-13 
Ruokailu

klo 13-16
2a) Haku (kouluttaja Tiina)
2b) Jälki, painotus esine-ilmaisussa (kouluttaja Johanna)

Tapahtuman osallistujamäärä max. 20 koiraa, max. 10 koiraa/ryhmä, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Treenipäivän hinta on 30€ / koira. Ohjaajille maksuton lounas treenipäivänä.

Ilmoittautuminen s-postitse tiina.paavola@elainkoulueliitti.fi tai Eläinkoulu Eliitin ilmoittautumislomakkeen kautta 15.5.2015 mennessä. 

  
                      

Leikkipäivä Halkialla 8.5.2015!

Asiakkaiden pyynnöstä järjestämme leikkipäivän Halkialla!

Kouluttajina toimivat Tiina Paavola ja Koirakoulu Vainun omistaja Johanna Pyhtilä.

Leikkipäivä Halkialla ei ole pelkkää, noh, leikkiä. Leikkitunneilla nimittäin harjoitellaan kahden kouluttajan voimin leikin käyttöä koiran koulutuksen apuna, motivoimisessa ja palkkauksessa. Ensin harjoittelemme Johannan johdolla vahvistamaan koiran kontaktia ja luoksetuloa leikin avulla, opetamme rauhoittumista leikin välissä, teemme irroituksia lelusta, lisäämme häiriöitä ja teemme temppuja leikkien avulla.

Tiinan kanssa etsimme koirille sopivia leikkiharjoituksia, jotta saamme koiran palkkautumaan myös leluista. Katsomme yksilöllisesti koiralle sopivat harjoitukset, joissa leikkiminen lisää itsevarmuutta tai lisää keskittymiskykyä (koira ei kiihdy liikaa hallitsematta). Harjoittelemme myös ruoan käyttöä palkkiona totuttua monipuolisemmin.

Koulutusryhmät

Ryhmä 1 klo 19:00-20:00
Ryhmä 2 klo 20:00-21:00

Leikkipäivässä on rajattu osallistujamäärä 6 koirakkoa/ryhmä. Hinta 20€/koira.

Ilmoittautuminen s-postitse tiina.paavola@elainkoulueliitti.fi tai Eläinkoulu Eliitin ilmoittautumislomakkeen kautta.

6/2015

Mölli-BH-koe 6.6.2015!

Eläinkoulu Eliitti järjestää paljon kaivatun mölli-BH-kokeen yhteistyössä Koirakoulu Vainun kanssa. Mölli-BH-koe järjestetään Vantaalla, Kuninkaalantiellä nurmikentällä klo 15-17.

Tervetuloa harjoittelemaan BH-kokeen tottelevaisuusosuutta Vantaalle! Möllikokeessa käydään läpi koko BH-kokeen tottelevaisuusosio henkilöryhmineen. Koiraa saa palkata ja motivoida kokeessa, mutta siitä on kerrottava etukäteen tuomarille, jotta pystytään varmistamaan paikallaolevan koiran harjoitus kohtuulliseksi (ettei tule liikaa häiriöitä toisten koirien palkkauksista). Koirilla on paikallaolossa myös mahdollisuus liinaan, jos paikallaolo on vielä epävarma.

Mölli-BH-kokeessa on rajattu osallistujamäärä 10 koirakkoa. Hinta 15€/koira.
Parhaan tottiksen suorittaja palkitaan.

Tuomarina toimii Koirakoulu Vainun omistaja, Johanna Pyhtilä.

Ilmoittautuminen s-postitse tiina.paavola@elainkoulueliitti.fi tai Eläinkoulu Eliitin ilmoittautumislomakkeen kautta 29.5.2015 mennessä.

 

 
                                         

 

Eläinkoulu Eliitti  |  Puh. 050 354 8966  |  S-posti: tiina.paavola@elainkoulueliitti.fi