Tuloksekasta Uutta Vuotta 2015

31.12.2014 17:35

Kiitos kuluneesta vuodesta kaikille eliittiläisille!

Vuoden aikana on tapahtunut paljon uutta ja ihmeellistä. Pääsimme muuttamaan Halkialle, ja ai että, kyllä maalla onkin mukavaa! PiskiTiskillä tapahtui paljon muutoksia, jotta voimme palvella asiakkaita paremmmin. Paljon on tehty hommia tiluksilla ja pääsemmekin treenaamaan sisätiloissa talven ajan ja ulkona hetimmiten keväällä. Nyt myös koirien hoitoon ottaminen on huomattavasti helpompaa :)

Tänä vuonna koin myös menetyksen, tärkeä Teddy-mies lähti kirmaamaan paremmille laitumille. Teddyn ansiosta lähdin opiskelemaan aikoinaan koulutuksen saloja. Kouluttamisen kautta olen saanut paljon uusia tuttavuuksia ja pääsin tekemään sitä mikä tuntuu omimmalta. Teddyn aikana opin paljon kouluttamisesta ja sain nauttia ahkeran työn tuottamista tuloksista. Kiitos Teddy-miehelle yhteisistä vuosista <3

Vuosi 2014 on ollut tulosrikas eliittiläisille, kiitos aktiivisesti treenaamisesta ja kisaamisesta. Teidän kanssa on ihana tehdä hommia! Erityisesti mieltä lämmittää huima menestys agilityssä!

Lyyli-bouvierini on kunnostautunut näyttelyrintamalla tänäkin vuonna, kiitos siitä ihanille reissuseuralaisille :) Tänä vuonna tuli käytyä pari kertaa Liettuassa, kerran Latviassa sekä pari kertaa Virossa. Lisäksi teimme turneen myös Pohjoismaihin, Norjaan ja Tanskaan! Tänä vuonna onkin sitten saatu muutama titteli lisää. Lyyli saa lisätä nimensä eteen  NO & DK MVA, EEV-14, EEVV-14 TLNVW-14, BALTVV-14, LTVV-14, LVVV-14, DKVV-14, MVV-14, VV-14 ja HeVW-14 -tittelit, lisäksi saimme useamman sijoituksen bis-vet-kilpailuissa. 

Alkuvuodesta laumaamme tulee sulostuttamaan pieni bouvierin pentu, saas nähdä mitä pentu tuokin tullessaan.. Ainakin vauhtia ja vaarallisia tilanteita :)

Kiitokset erityisesti seuraaville henkilöille tuesta ja kannustuksesta sekä jeesaamisesta, Saija, Marika, Pipsa, Marianne, Heidi, Riikka x 2, Laura, Milla, Riitta, Lasse, Noora, Mari x 2, Jani, Maarit, Krista, Tuomas, Johanna, Susanna, Jenni x 2, Arja, Minna, Kaisa, Tapani ja erityiskiitos Tanelille joka huolehtii pirssistäni :) Kiitos kaikille tästä vuodesta ja jatketaan samoilla tiimoilla myös ensi vuonna! :)

Ja kaikki haluavat tietää bulldogista, noh, se on ollut oma itsensä, kuten kuvista näkee :D

Alla kuvia kuluneesta vuodesta 2014

     

 Kiitos kaikille!

Eläinkoulu Eliitti  |  Puh. 050 354 8966  |  S-posti: tiina.paavola@elainkoulueliitti.fi